|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dissabte, 10 de desembre de 2016

La quarta edició de la campanya "I tu, jugues en català?" es presenta amb diverses novetats

De l'1 al 21 de desembre es farà un concurs fotogràfic. Per participar-hi només cal penjar una fotografia del vostre joc o joguina preferits amb l'etiqueta #itujuguesencatalà a través d'Instagram, Facebook o Twitter.
Les tres millors fotos tindran premi:
- Una nit d'hotel més una visita guiada per la ciutat de Tarragona, un joc de Devir i un val de 50 € d'Abacus.
- Una nit en un alberg de joventut, un joc de Devir i un val de 40 € d'Abacus.
- Quatre entrades per al musical Scaramouche, un joc de Devir i un val de 30 € d'Abacus.

L'app "Jocs en català", que es va estrenar el 2015, incorporarà noves funcionalitats. El cercador de jocs i joguines permetrà ara ampliar els camps de cerca per obtenir uns resultats més acurats, mostrarà jocs relacionats amb la cerca efectuada i també hi haurà l'opció que cada usuari valori els jocs.

També s'ha renovat el web dels jocs en català del CPNL. A més del cercador de jocs i joguines, que actualment consta de 640 referències, hi podreu trobar la llista de tots els establiments adherits a la campanya del territori (48 a la comarca), un apartat amb webs per jugar en català i un calendari amb les activitats que els centres de Normalització Lingüística duen a terme, entre d'altres informacions interessants.

La campanya "I tu, jugues en català?" té com a finalitat promoure la llengua catalana en l'àmbit del joc i la joguina, un sector en què la presència del català encara ha de recórrer un llarg camí per assolir la normalitat. El Consorci per a la Normalització Lingüística treballa en diverses línies per aconseguir aquest objectiu: donem a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català per fomentar-ne l'ús, col·laborem amb les empreses per sensibilitzar-les en l'ús de la llengua en els productes que treuen al mercat i visitem els comerços perquè facin visible l'oferta de jocs i joguines que tinguin en català.

A Cardedeu, pots trobar jocs en català a les botigues: Artijoc, Les Novetats, Badallibres, El gat Corneli, Compàs, Espai31 i UEdeDRAC.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: