|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 6 de febrer de 2015

La Policia Local localitza el presumpte responsable de danys greus a l'arbrat viari

Cinc arbres del carrer del Pi han patit talls amb motoserra.
Aquest cap de setmana, cinc arbres del carrer del Pi, al barri del Poble Sec, han patit talls fets amb una motoserra. En concret, els talls són a la base de l'arbre, en forma de cercle al voltant de l'escorça, afectant-ne l'anellament. Aquest tipus d'afectació interfereix en les funcions vitals de l'arbre i en pot arribar a provocar la mort.

Tècnics municipals han denunciat els fets a la Policia Local, que després d'investigar-los, han identificat el presumpte responsable. Un cop fetes les diligències, s'han transmès als jutjats.

D'altra banda, durant el cap de setmana també s'han produït actes vandàlics als nous arbres plantats a finals d'any al parc de la Serreta: s'han sostret els tutors i les gomes fixadores d'una setena d'exemplars, i d'altres han estat tombats i remoguts, i se n'ha sostret el reg del sot de plantació.

Des de l'Ajuntament es vol recordar la importància de tenir cura de tot el que fa referència a les zones verdes i al mobiliari urbà. Són materials i espais que són de tots, i entre tots hem d'ajudar a conservar-los.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: