|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dilluns, 3 de maig de 2010

La Policia Local ja està instal·lada a Can Borràs

La Policia Local de Cardedeu s'ha traslladat a Can Borràs aquest cap de setmana.

Les noves dependències estan situades a l'avinguda d'Àngel Guimera 126, amb una superfície tres vegades més grans que les anteriors, passant dels 190 m² als 522 m², cosa que farà augmentar la qualitat del servei a la ciutadania i millorar les condicions laborals del personal. Tot i el canvi d'ubicació, es manté el mateix número de telèfon, 93 844 41 41.

Els més de 500 m² estan dividits en dues plantes. A la planta baixa hi ha la recepció, dues sales d'atenció al ciutadà (denúncies), els vestidors de dones i homes, 3 garjoles, 3 despatxos, una sala de reunions, una sala d'administració, banys i sales de neteja i magatzem. Al primer pis hi ha dues sales, una de treball i una altre de polivalent, a més de lavabos.

La inauguració oficial de l'equipament es farà el divendres 21 de maig, a les 18 h, un acte que comptarà amb la presència del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, l'alcaldessa Calamanda Vila i altres autoritats locals.

Amb el trasllat dels Serveis Socials municipals el setembre passat en una ala de l'edifici, i de la posada en marxa del nou CAP al juliol de 2008, Can Borràs s'ha convertit en un gran complex de serveis a les persones.

Can Borràs era una antiga fàbrica tèxtil fundada per Amadeu Borràs al gener de 1921 i que després es va anomenar La Hilandera.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: