|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 27 de novembre de 2012

La Policia Local de Cardedeu deté tres persones per robatori

La Policia de Cardedeu deté dues persones per robatori de telèfon mòbil Iphone 4 i una altra per robatori de material de la construcció.

Cap a les 19.00 h del passat dijous 22 de novembre la Policia de Cardedeu va rebre trucada del 112 en relació al possible robatori amb violència d'un telèfon mòbil a l'avinguda Eduard Corbella a una senyora.

Avisats els efectius de servei i fent la primera atenció a la víctima l'agent de proximitat de l'Estalvi, de servei en bicicleta per la zona, va conformar-se un dispositiu de tancament que va aconseguir localitzar els autors i després d'una intensa persecució, es va procedir a la seva detenció, essent aquests D.A.E. amb domicili a Canovelles i nacionalitat romanesa i A.M.S.H. amb domicili a Granollers i nacionalitat boliviana.

Havent dut a terme les diligències corresponents, van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers.

D'altra banda, cap a les 03:37 h de la nit del mateix dijous a divendres, efectius de la Policia de Cardedeu de vigilància ordinària van detectar a distància un monovolum sospitós sortint d'un espai en obres al carrer Farigola.

Van dur a terme el seguiment del vehicle i van localitzar posteriorment el seu conductor amagat prop d'aquest; després de procedir al seu estacionament, els agents intervinents van poder comprovar que el monovolum anava carregat amb 61 puntals i dues barres d'encofrar procedents de l'obra indicada, segons va reconèixer el seu propietari. El detingut, O.S.B, amb domicili a la Roca del Vallès, ha estat imputat com a autor dels fets.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: