|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimecres, 17 de febrer de 2010

La Policia Local de Cardedeu deté tres atracadors perillosos

Agents de la Policia Local van detenir ahir dimarts al matí tres persones després de rebre avís de temptativa d'atracament a un establiment comercial del carrer Llinars. Els detinguts són F.P.T., de 34 anys i domiciliat a la Garriga, JA. H.R., de 40 anys i domiciliat a Parets, i S.C.S. de 37 anys i domiciliat a Tordera. En el moment de la detenció se'ls va intervenir una pistola simulada, una pistola real amb munició de fogueig, manilles, un matxet i diverses armes blanques (vegeu imatge adjunta). Un cop fetes les diligències, els detinguts van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers que han iniciat investigacions per tal de determinar possibles responsabilitats en actes de les mateixes característiques portats a terme a Cardedeu i a la resta de la comarca.
Dos individus disfressats de carters de Correus van entrar a l'establiment i van intimidar la dona que els havia permès l'accés. Alertats pels crits d'aquesta, dos treballadors més de l'establiment es van abalançar sobre els atracadors. Després d'un intens frec a frec, els delinqüents van pujar en un vehicle en el que els esperava una tercera persona i van fugir mostrant armes de foc.

Agents de la Policia de Proximitat de Cardedeu van detectar i seguir a distància els atracadors, mentre la resta de patrulles de la Policia Local van formar un dispositiu que va permetre interceptar-los al barri de Bellavista.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: