|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 17 d'abril de 2015

La Policia de Cardedeu rep un nou reconeixement del cos de Mossos d'Esquadra

Per un servei de l'agost passat dut a terme pel caporal Víctor Pérez i l'agent Juan José Guirao.
En el marc del Dia de les Esquadres del cos de Mossos d'Esquadra, dos agents de la Policia Local de Cardedeu van rebre ahir un reconeixement juntament amb altres policies locals.

El caporal Víctor Pérez i l'agent Juan José Guirao van rebre una menció honorífica per un servei de preservació de la seguretat ciutadana. Es tracta d'una actuació de l'agost de 2014, quan un home va entrar en un domicili contra la voluntat de les dues noies que hi eren, amenaçant-les de manera directa. La ràpida intervenció de la Policia de Cardedeu va permetre, primer, la sortida de les noies de l'habitatge i, posteriorment, la detenció de l'home, que es va fer fort al domicili durant una estona.

Durant el Dia de les Esquadres de l'any passat, la Policia de Cardedeu ja va obtenir una menció general del cos de Mossos d'Esquadra en reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme a favor de la seguretat ciutadana i la col·laboració amb els Mossos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: