|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dilluns, 14 de juny de 2010

La Policia de Cardedeu deté una persona per falsificació de moneda

Un jove va ser detingut per la Policia Local per presumpte delicte de falsificació de moneda

Cap a les 12 del migdia un comerciant del barri de l'Estalvi va donar avís que un jove havia intentat pagar amb un bitllet fals en un establiment, i es va iniciar una recerca per diverses botigues on es va comprovar que aquest havia introduït algun dels bitllets. Finalment, va ser localitzat un jove amb les mateixes característiques a la carretera de Dosrius i, durant l'escorcoll, se li va trobar un bitllet fals de 50 euros. El detingut és L.M.J, de 23 anys, i domiciliat a Sant Feliu de Llobregat, i se li imputa un delicte de falsificació de moneda. Un cop fetes les diligències va ser traslladat a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers.

En les últimes setmanes ja s'havia detectat algun cas de bitllets falsos en comerços del municipi, per la qual cosa la Policia Local havia demanat als comerciants que extremessin la cura i els havia mostrat la diferència entre els bitllets bons i els falsos. El regidor de Governació, Pere Freixas, ha volgut agrair "la col·laboració ciutadana i en especial dels botiguers que ha permès la detenció d'aquesta persona". Freixas també ha emplaçat als comerciants a "no baixar la guàrdia i a comunicar a la Policia qualsevol sospita que es puguin trobar en aquest sentit ja que els bitllets falsos detectats a Cardedeu a primer cop d'ull eren pràcticament idèntics amb els bitllets de curs legal".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: