|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 20 de juliol de 2012

La policia de Cardedeu deté un presumpte agressor sexual en recerca des del 2010

El detingut, E. G. S., de 49 anys i natural de Badalona, estava en recerca per un presumpte delicte greu d'agressió.
La Policia de Cardedeu va detenir ahir dijous E. G. S., de 49 anys i natural de Badalona, que estava en recerca per l’Audiència Provincial de Barcelona des del juny de 2010 com a presumpte autor d’un delicte greu d’agressió sexual. La detenció la van efectuar al voltant de les 11.55 h efectius de paisà del cos de la Policia de Cardedeu a una zona enjardinada del centre del municipi.

En el marc d’una investigació duta a terme per la Policia de Cardedeu en referència a petits robatoris a la localitat, va cridar l’atenció l’actuació sospitosa d’una persona que vivia sola en un habitatge del centre sense estar empadronada al municipi. Diverses dades recollides gràcies al veïnat de la zona van conduir a la sospita que podia tractar-se d’un altre tipus de fet delictiu. Un cop es va conèixer la identitat de la persona, es van aconseguir també els seus antecedents i la requisitòria emesa per l’Audiència Provincial.

A causa de la rapidesa que requeria la situació, i el coneixement que aquesta persona podia romandre a l’exterior, en una zona enjardinada, es va muntar un operatiu que va finalitzar amb la seva detenció per agents de la Policia de Cardedeu. Posteriorment el detingut va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra de Granollers, des d’on ingressarà a un centre penitenciari.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: