|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 28 de febrer de 2014

La Policia de Cardedeu deté dues persones per sostreure una TV a un domicili de Sant Antoni de Vilamajor

Un dels detinguts és veí de Cardedeu i l'altre de Llinars.
La Policia de Cardedeu va rebre ahir, sobre les 13.45 h, una trucada d'un veí informant que hi havia persones sospitoses l'avinguda Vilamajor amb Francesc Camprodón. Personada la patrulla, els agents van interceptar dues persones que intentaven amagar un aparell de TV de grans dimensions.

Després de les tasques d'investigació dutes a terme per la Policia de Cardedeu a la zona i als municipis propers, es va concloure que l'aparell de TV havia estat sostret pocs moments abans a l'interior d'un domicili d'Alfou, de Sant Antoni de Vilamajor, en el qual havien accedit els lladres.

Els detinguts són I. A. El H. de 22 anys, resident a Llinars del Vallès, i A.R. de 19 anys, resident a Cardedeu, ambdós amb diversos antecedents policials. Van ser conduïts a les dependències de la Policia de Cardedeu, a Can Borràs.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: