|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 18 de juliol de 2018

La plaça de Joan Amat s'amplia fins a tocar de l'escola Mil·lenari

S'ha retirat el paviment i s'ha substituït per sauló, de manera que la plaça connecta directament amb la sortida de les escoles.

La plaça de Joan Amat s'ampliarà fins a l'escola Mil·lenari consolidant l'actuació de mínims feta fa més d'un any, quan es va unir el carrer Girona amb la plaça després de les jornades participatives per millorar la mobilitat, la seguretat i l'accessibilitat al barri de Can Serra.

Les obres, executades per la brigada municipal, consisteixen en l'ampliació de la vorera nord de l'escola Mil·lenari i en l'enderroc de tot el paviment per substituir-lo per sauló, de manera que la plaça Amat connectarà directament amb les sortides de l'escola. El mobiliari urbà i els elements de joc en forma de daus de colors es mantindran. També es millorarà l'enllumenat i es canviaran els bancs més antics.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: