|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 28 d'octubre de 2010

La pista del parc Pompeu Fabra ja està disponible per fer-hi activitats esportives i culturals

Aquest dilluns s'ha posat a disposició dels usuaris la pista coberta del parc Pompeu Fabra, un cop finalitzades les obres de cobriment de la pista i d'arranjament i millores de l'entorn.
Així, ara els usuaris poden gaudir d'un espai per fer-hi tot tipus d'actes culturals i per a la pràctica esportiva a l'aire lliure i al mateix temps a cobert, una oferta fins ara inexistent al municipi. De fet, algunes entitats ja s'han interessat per la pista per dur-hi a terme alguna de les activitats que organitzen. La pista ja es va estrenar durant la Festa Major.

A més de la construcció de la coberta, l'actuació ha consistit en la substitució del paviment de la pista i la instal·lació de nou enllumenat adequat a les característiques de l'espai. Un cop finalitzada aquesta fase, s'hi ha fet tasques de millora de l'entorn: condicionament de l'accés a la pista, enjardinament de la zona i reformes als vestidors. També s'hi ha col•locat càmeres de vigilància per evitar bretolades i vandalisme. L'obra ha estat finançada al 100% per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: