|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 20 d'octubre de 2016

La Nit de l'emprenedoria se centra enguany en les habilitats comunicatives a l'emprenedoria

La setena edició de la Nit de l'emprenedoria, que se celebrarà el divendres 21 d'octubre, tractarà sobre les habilitats i aptituds comunicatives a l'emprenedoria, responent a les preguntes "què, qui, com?" a través d'experiències reals.
El CSETC organitza, per setè any consecutiu, la Nit de l'emprenedoria, un espai de trobada, obert i interactiu, perquè empresaris, professionals i emprenedors comparteixin i intercanviïn les seves experiències i coneixements i inquietuds. L'acte se celebrarà el divendres 21 d'octubre, a les 20, h al Centre Cultural.

Enguany les persones convidades parlaran de les habilitats i aptituds comunicatives a l'emprenedoria, responent a les preguntes "què, qui, com?" i comentant experiències, tècniques i anècdotes de projectes empresarials. La Nit clourà amb un sopar-networking a la Sala Sarau.

Les persones interessades en assistir-hi es poden inscriure a través del web www.csetc.cat. Els tiquets del sopar-networking es poden adquirir a Ticketea fins el 20 d'octubre a les 22 h.

Programa de la 7a Nit de l'emprenedoria:

• 19.45 h. Acreditacions

• 20 h Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de Nuria Hernández, regidora de Desenvolupament Econòmic Local de l'Ajuntament de Cardedeu

• 20.10 h Taula rodona amb la participació de:
- Alicia Cañellas, fundadora d'ALL VR EDUCATION I ACANELMA
- Salvador Devant, co-fundador de SKITIC OTA
- Francesc Font, fundador de NUBELO
- Rafa Liñán, fundador de VEZIKO
- Iván Utge, observador d'emprenedors i formador de "public speaking"

Modera i dinamitza: Yolanda Tarango, Consultora d'empreses i col·laboradora del CSETC.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: