|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 25 de novembre de 2011

La musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Dijous 1 de desembre, 19.30 h, a la Biblioteca.
La musicoterapeuta i musicòloga infantil Dàmaris Gelabert serà la protagonista de la propera jornada de talent local "De Cardedeu al món" que es farà el dijous 1 de desembre, a les 19.30 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Dàmaris Gelabert és la directora de Tot Sona Records, productora discogràfica que edita discos infantils i material divers relacionat amb la música i els infants. A més, és autora i intèrpret de diversos discos, i formadora d'estimulació musical a l'escola bressol. En l'àmbit docent, és professora del Màster de Musicoteràpia a la Universitat Ramon Llull, professora de Musicoteràpia a l'Escola Universitària Gimbernat, i col·laboradora en seminaris i cursos a la Universitat de Barcelona, entre d'altres.

"De Cardedeu al món" és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

El cicle té lloc cada primer dijous de mes i es pot seguir en directe per Internet a través del "ZOOM. El portal d'imatges de Cardedeu".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: