|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 22 de novembre de 2011

"La màgia de la ciència", activitat familiar al Museu de Cardedeu

En el marc de la Setmana de la Ciència, que se celebra a Catalunya del 18 al 27 de novembre.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha programat l'activitat familiar "La màgia de la ciència" per apropar la ciència més quotidiana a petits i grans i experimentar amb fenòmens físics i químics. L'activitat es farà el dissabte 26 de novembre a les 18.30 h, i el diumenge 27 de novembre a les 11.30 h.

Impartirà el taller Joan Conchello, mestre especialista en divulgació científica. Durant la jornada els nens i les nenes podran experimentar amb fenòmens sorprenents per entendre els conceptes bàsics de la física i la química especialment pensats per poder gaudir-ne en família i a través de l'experimentació de fets quotidians. També es faran exercicis i jocs matemàtics amb mapes i globus terraquis, i s'experimentarà amb el so. El taller està recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys.

L'activitat, que compta amb la col·laboració de Cosmocaixa, s'engloba dins la Setmana de la Ciència 2011 que se celebra a Catalunya del 18 al 27 de novembre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: