|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimarts, 28 de febrer de 2012

La historiadora i escriptora Assumpta Montellà, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Aquest dijous 1 de març, a les 19.30 h, a la Biblioteca.
Assumpta Montellà serà la protagonista de la propera jornada de talent local De Cardedeu al món que es farà el dijous 1 de març, a les 19.30 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Montellà és historiadora i escriptora, autora de diversos treballs d'investigació i recerca sobre la guerra civil espanyola i les rutes de l'exili, i articulista de la revista Sapiens. És autora dels llibres La Maternitat d'Elna (2005),  El Setè Camió (2007), Els Contrabandistes de la Llibertat (2009) i Biografia d'Elisabet Eidenbenz (2010). És col·laboradora i membre actiu de diferents associacions que treballen per a la recuperació de la Memòria Històrica i d'altres col·lectius relacionats amb la Història Contemporània de Catalunya.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

El cicle té lloc cada primer dijous de mes i es pot seguir en directe per Internet a través del "ZOOM. El portal d'imatges de Cardedeu".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: