|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Divendres, 8 de maig de 2009

La Fira de Sant Isidre estrena nova imatge en la 26ena edició. Del 15 al 18 de maig

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nova imatge i nova marca, FICARD, que acompanya tots els elements gràfics.
Però aquesta no és la única novetat d'enguany, i és que un trenet turístic passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal. El trenet s'ha tirat endavant gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cardedeu, qui ha tingut la iniciativa de destinar els diners dels trajectes (a un euro per persona) a Càritas Cardedeu. La tercera gran novetat d'aquesta edició és la visita d'un centenar de xabiencs en el marc de l'intercanvi cultural entre Cardedeu i Xàbia, que ens oferiran un munt d'activitats culturals de la seva terra.

La FICARD començarà el divendres 15 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Rosa M. Cubel, directora general d'Agricultura, Ramaderia i Innovació de la Generalitat de Catalunya, l'alcaldessa Calamanda Vila, la regidora de Promoció Carme Mallorques i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de salt de cavalls o la burricada. Però també hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la mostra gastronòmica, el concurs mundial de menjadors de borregos, la gran desfilada de models o la cursa atlètica, entre d'altres. Enguany hi participaran més d'un centenar d'expositors de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 15 al dilluns 18 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: