|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 18 de maig de 2018

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nous espais de restauració saludable i d'activitats

Els parcs dels Pinetons i de Pompeu Fabra acolliran la Fira del 18 al 21 de maig, amb tot tipus d'activitats i propostes entorn la ramaderia i la pagesia, sense deixar de banda l'exposició multisectorial.

La Fira de Sant Isidre se celebra enguany del 18 al 21 de maig amb algunes novetats destacables. Tot i que el bestiar continuarà sent un dels principals protagonistes de la Fira amb exposicions ramaderes i espectacles eqüestres, s'han creat nous espais. Un d'ells és la nova zona de restauració saludable amb menjar ecològic i de proximitat a la zona renovada de la plaça d'Antoñita Fontova.

La Fira s'estrenarà divendres amb la passejada nocturna pels camps de pagès i al llarg de tres dies oferirà activitats per a tots els públics, destacant les més tradicionals i consolidades com són el Concurs Mundial de Menjadors de Borregos o la desfilada de models, entre d'altres. Quant a la Mostra gastronòmica, comptarà amb una gran varietat de plats cuinats per restaurants de Cardedeu i rodalies. A més, prop de 200 expositors mostraran productes i serveis per a tots els públics.

L'Espai d'Agroecologia continuarà exposant productors locals, xerrades i tallers, però s'ha ampliat quant a contingut i hi prendrà importància la sostenibilitat, a nivell ambiental i com a model turístic. A més, s'hi instal·larà una nova carpa per fer-hi tastos de productes ecològics i demostracions de cuina. També hi trobareu horts educatius i animals de granja.

Les carpes de les entitats de Cardedeu s'han traslladat al parc dels Pinetons, creant un nou espai amb on s'hi programaran tot tipus d'activitats. En aquesta edició també s'ha incidit en la reducció de la contaminació acústica provinent de les atraccions traslladant-les uns metres més enllà. A més, la Comissió de la Fira de Sant Isidre introduirà enguany un nou personatge per posar en valor el llegat històric de la Fira i que convidarà als més petits a fer activitats.

La Fira de Sant Isidre 2018 estrena pàgina web, on hi podeu consultar la programació completa www.ficard.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: