|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 18 de maig de 2016

La Fira de Sant Isidre, un referent del món agrícola i ramader al Vallès

30.000 persones han fet acte de presència a la 33a edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu. El nou Espai d'Agroecologia ha debutat amb molt bona nota, que juntament amb l'exposició i demostracions de bestiar, situa la Fira de Cardedeu en un esdeveniment destacat a la nostra comarca.
La pluja no ha deslluït la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, que ha rebut la visita de 30.000 persones durant el cap de setmana. Com és habitual, els espais més visitats han estat la zona dels animals amb exposicions de boví, equí, aviram, fins i tot amb d'altres més singulars com llames i tortugues. Quant a les demostracions, la tradicional "burricada" i l'espectacle eqüestre "La máquina del tiempo" va ser de gran vistositat i virtuosisme.

El nou Espai d'Agroecologia ubicat al costat de la pista coberta del parc Pompeu Fabra, amb molt verd i amb espais per a seure ha estat un dels espais més valorats pels visitants. Els tastos, les activitats i els tallers que dinamitzaven aquest espai han tingut molta afluència de persones interessades en els projectes i el consum agroecològics. Un espai d'àgora ha permès debatre sobre temes d'actualitat com són les propietats de la llet, la qualitat dels productes que mengem o si és millor l'alimentació de proximitat o la de grans distribuïdores, entre d'altres.

La Mostra gastronòmica, amb una representació dels principals restauradors de la zona, ha estat un destacat punt de trobada. Enguany, que com a novetat se servia amb vaixella compostable, va arribar a vendre 1.300 tiquets diumenge al vespre.

També han tingut molt afluència les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el Concurs Mundial de Menjadors de Borregos o les demostracions de cultura popular i tradicional de les entitats del municipi.

En definitiva han estat quatre dies plens d'activitats i exposicions. Enguany els tres instituts de Cardedeu han col·laborat en enquestar els visitants i analitzar la informació que permetrà fer una valoració qualitativa de la Fira per conèixer quines són les zones més visitades i ben valorades, i que servirà com a punt de partida de cara a la fira de l'any vinent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: