|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 4 d'agost de 2016

La Festa Major de Cardedeu, entre els festivals referents d'arts de carrer

El Garitu s'afegeix a la Plataforma d'Arts de Carrer, l'agrupació d'una vintena de festivals que aposten per programar disciplines artístiques com el circ i el teatre de carrer.
La Festa Major de Cardedeu figurarà entre els festivals referents de Catalunya per la seva programació regular d'arts de carrer com teatre, circ, clown o dansa en el marc del Garitu.

Les arts escèniques de carrer són un gènere que sovint té dificultats per circular i programar-se al nostre país més enllà de festivals de renom com FiraTàrrega o Trapezi de Reus.

La Festa Major de Cardedeu, de la mà del col·lectiu El Garitu, inclou cada any nombrosos espectacles de carrer de qualitat i d'accés gratuït, que han esdevingut amb el temps un tret d'identitat de la festa diürna o de principis de la nit, especialment, que acull nombrosa expectació de públic.

Amb la inclusió a l'associació Plataforma d'Arts de Carrer, els membres com l'Ajuntament de Cardedeu, reforcen el seu comprimís amb aquestes expressions artístiques, tot donant suport i visibilitat a la creació artística d'art escènica al carrer a Catalunya, promovent la creació de nous públics d'aquests espectacles, i fent prevaldre els valors socials propis d'aquestes disciplines com la democratització cultural, la cohesió social o l'esperit crític.

Enguany, el programa de Festa Major de Cardedeu integra diversos espectacles d'arts de carrer:

Dijous 11 agost:
- 11 de la nit. Parc Pompeu Fabra.
Vero Cendoya presenta La Partida. Dansa / performance. Inspirada en l'univers de la pel·lícula "El árbitro" (2013), de Paolo Zucca, aquesta peça coreogràfica posa en diàleg la dansa contemporània i el futbol.

Divendres 12 agost
- 2/4 de 12 del migdia. El Garitu.
Circumloqui presenta Peus de Porc. Espectacle familiar de titelles itinerant on es barreja l'humor, l'enginyeria casolana i la música en directe.

- 8 del vespre. Aparcament Dr. Klein.
Circ Vermut presenta Ni cap ni peus. Espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines com la roda cyr, malabars, pal xinès, i acrobàcia, entre d'altres.

Dissabte 13 agost
- 1/4 de 7 del vespre. Itinerant.
Garitart. Cercavila d'espectacles de petit format.

- 8 del vespre. El Garitu.
Pere Hosta presenta Open Door. Apareix una porta del no-res... Què hi ha a l'altre costat?

- 3/4 de 12 de la nit. El Garitu.
Guillem Albà & The All Orchestra presenta Marabunta. Bogeria, descontrol amb classe. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.

Diumenge 14 agost
- 2/4 de 12 del matí. El Garitu.
2 Princeses Barbudes presenta Sempre de Vacances. Música pop per a tota la família interpretada amb instruments de joguina.

- 2/4 de 7 del vespre. El Garitu.
Cuncurulla-Circ presenta Circant. Espectacle de circ de taula, equilibris i poesia musical.

- 8 del vespre. El Garitu.
Cia LP presenta LP Mix. Dues velles glòries creuen haver creat l'espectacle més modern i contemporani fent de discjòquei i personalitzant un vehicle amb radiocasset.

- 11 de la nit. Aparcament Dr. Klein.
Animal Religion presenta Tauromàquina. Un joc centrat en el cos contra la màquina. Una dansa de forces mecàniques i humanes. Un diàleg onomatopeic animal.

Dilluns 15 agost
- 8 del vespre. Aparcament Dr Klein.
Leandre presenta Iceberg. Espectacle de clown, gran i simple. Una oda a la felicitat, a l'optimisme, a la bellesa.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web Festa Major Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: