|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 26 de setembre de 2013

La Festa de la mobilitat aplega 450 alumnes de 5è i 6è de Cardedeu

Dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Uns 450 alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Cardedeu han participat a la Festa de la mobilitat que s'ha fet entre ahir i avui al parc dels Pinetons.

Els escolars han iniciat la festa amb un recorregut amb bicicleta de les respectives escoles fins al parc, on després d'esmorzar han fet activitats de vialitat, seguretat, habilitat i educació ambiental amb la col·laboració de monitors i de la Policia Local.

La Festa de la Mobilitat forma part dels actes de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra del 22 al 29 de setembre a diversos municipis de Catalunya. Sota el lema "Aire net - Fes el pas!", la Setmana del 2013 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: