|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimarts, 1 d'abril de 2014

La doctora en bioquímica i biologia molecular, Clara Campàs-Moya, a les jornades de talent local De Cardedeu al món

Aquest dijous, a les 19 h, a la Biblioteca.
Clara Campàs-Moya serà la protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà aquest dijous 3 d'abril, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Clara Campàs-Moya és doctora en bioquímica i biologia molecular, i és codescobridora de l'Acadesina per al tractament de la leucèmia linfocítica crònica. Investigadora i professora associada de bioquímica i biologia cel·lular de la UB, ha treballat en projectes de recerca molt dirigida a l'aplicació directa als malalts. Ha estat responsable de laboratori d'oncologia de l'Hospital del Mar, responsable de la Unitat de Desenvolupament farmacèutic i directora general de la companyia Advancell (empresa biotecnològica catalana). Actualment emprèn una nova etapa laboral com a directora de recerca d'una companyia farmacèutica catalana amb presència internacional, on se centrarà en projectes de recerca farmacèutics per desenvolupar medicaments per al tractament de malalties no resoltes, principalment el càncer.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: