|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dilluns, 4 de febrer de 2013

La dissenyadora d'il·luminació i emprenedora Joana Bover, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Aquest dijous 7 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca.

Joana Bover serà la protagonista de la primera jornada del nou cicle de talent local De Cardedeu al món, que es farà aquest dijous 7 de febrer a les 19 h a la Biblioteca de Cardedeu.

Joana Bover és dissenyadora d'il·luminació a Bover Il·luminació, empresa que ella mateixa va fundar fa uns anys, actualment amb seu a Cardedeu i a Nova York. Bover Il·luminació produeix sobretot per a hotels, restaurants, clíniques... cadascun amb diferents necessitats estètiques i funcionals pel que fa a la il·luminació.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: