|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 30 de juliol de 2012

La Direcció General de Comerç comprovarà el compliment dels horaris comercials

La Direcció recorda que, segons la normativa catalana, els establiments poden obrir un màxim de 8 festius l'any.
La Direcció General de Comerç de la Generalitat comprovarà durant els propers dies l'adequació dels establiments comercials al compliment de la normativa catalana vigent en matèria d'horaris comercials.


Comerç recorda que, d'acord amb l'article 1.1 de la Llei 8/2004, de 23 de desembre, d'horaris comercials, els establiments, amb caràcter general, poden obrir els dies feiners un màxim de 12 hores diàries (72 hores setmanals), dins la franja compresa entre les 7 i les 22 hores. Així mateix, els establiments, amb caràcter general, han de romandre tancats diumenges i festius. Únicament poden obrir 8 diumenges i festius a l'any, d'acord amb el calendari que es fixa anualment per Ordre del Conseller d'Empresa i Ocupació, llevat de les excepcions previstes a l'article 2 de la Llei 8/2004, de 23 de desembre, entre les quals es troben els establiments, dels quals són titulars petites i mitjanes empreses comercials, especialitzats en la venda personalitzada o en règim d'autoservei de productes de compra quotidiana d'alimentació, sempre que la seva superfície de venda no superi l'establerta per reglament per al format d'autoservei (150m2), com a màxim, els quals poden obrir els diumenges i festius, sense perjudici del que estableix l'art. 2.3 de la mateixa Llei.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: