|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Diumenge, 14 de juliol de 2013

La Diputació presenta el projecte de remodelació integral de la carretera de Cardedeu a Cànoves

Dimecres 17 de juliol, 18 h, al Centre Cultural.
Responsables de la Diputació de Barcelona presentaran el projecte de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108) el dimecres 17 de juliol, a les 18 h, al Centre Cultural de Cardedeu. La presentació anirà a càrrec de Vicenç Izquierdo, gerent de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, i Montserrat Tordera, coordinadora en matèria d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge.

La Diputació de Barcelona és la responsable de les obres de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108), que van començar a finals de juny amb l'adequació dels camins que faran d'itineraris alternatius. La remodelació total de la carretera inclou el tram comprès entre la rotonda de la plaça de la Porta Oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). El projecte contempla l'ampliació de la calçada amb 2 carrils de 3 metres i vorals d'1 metre, i la construcció de quatre rotondes que faran reduir la velocitat dels vehicles i permetran millorar la fluïdesa i seguretat d'una zona molt transitada per vehicles agrícoles. Les quatre rotondes es faran a les interseccions que donen accés a les urbanitzacions de les Pungoles, ca l'Esmandia, can Miret i al punt on es troba amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor.

El projecte contempla també la millora dels revolts per fer-los més segurs, l'adequació i millora de la senyalització i de les proteccions, i la integració ambiental. És previst que les obres durin uns 12 mesos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: