|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 28 de març de 2013

La Diputació confirma l'inici de les obres de la carretera de Cardedeu a Cànoves pel maig

Abans, la Diputació allisarà els camins que serviran de pas alternatiu.
La Diputació de Barcelona ha confirmat que les obres per millorar la seguretat a la carretera de Cardedeu a Cànoves (BV-5108) començaran durant el mes de maig. Els treballs s'iniciaran pels trams no afectats pel desacord amb el pagament de les expropiacions als propietaris.

Les obres implicaran la desviació dels vehicles per camins secundaris, que estaran degudament senyalitzats. La Diputació s'ha compromès a allisar els camins abans de l'inici dels treballs. Des de l'Ajuntament de Cardedeu s'informarà puntualment del desenvolupament de les obres a mesura que la Diputació concreti dates i terminis.

Les obres de la carretera de Cardedeu a Cànoves preveuen l'ampliació de la calçada i la construcció de quatre rotondes amb l'objectiu de millorar la seguretat d'aquest vial.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: