|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 12 de desembre de 2013

La Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader s'obriran al trànsit el dimarts 17 de desembre

Les obres d’urbanització de la Diagonal Fiveller i de la plaça Marc Viader ja estan a la recta final. Aquests vials són ara de plataforma única i de prioritat per a vianants, seguint el model d’altres carrers propers del centre com el de Sant Antoni. Amb aquesta actuació, es reduirà també la velocitat de circulació dels vehicles, augmentant la seguretat dels vianants.

Al llarg d’aquesta setmana finalitzaran les tasques de jardineria, col·locació del mobiliari urbà, enllumenat i senyalització viària.El dilluns 16 de desembre el mercat setmanal recuperarà la ubicació que tenia a la zona abans de començar les obres. Durant el matí del dimarts 17 de desembre s’obrirà al trànsit la Diagonal Fiveller, i els carrers adjacents recuperaran el sentit de circulació d’abans de començar les obres. Al carrer Sant Antoni, entre l’avinguda del Rei en Jaume i el passeig Pau Gesa, es mantindrà la prohibició d’aparcar.

Per accedir amb vehicle a l’illa de vianants del centre, es mantindrà l’horari de restricció de trànsit i només s’hi podrà accedir de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h. A partir del mes de gener, una càmera de vigilància instal·lada a la plaça Marc Viader detectarà els vehicles no autoritzats que hi circulin fora de l’horari permès. Fins aleshores i de manera provisional, s’aixecarà una pilona a la plaça per accedir a la part nord de la Diagonal Fiveller durant l’horari de restricció de trànsit, a la qual hi tindrà accés el veïnat amb gual en aquest tram.

Al llarg del mes de gener s’eliminaran les línies aèries d’electricitat i de la xarxa de telefonia. Aquestes tasques depenen de l’autorització de les corresponents companyies subministradores i no es disposa de data concreta. El corresponent tall de subministrament elèctric i telefònic serà avisat amb antelació per les companyies subministradores als seus abonats. Els treballs poden produir talls puntuals de la circulació de la Diagonal Fiveller.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: