|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Urbanisme

Dimarts, 17 de desembre de 2013

La Diagonal Fiveller i la plaša Marc Viader, obertes al trÓnsit

Aquest matí s’ha obert al trànsit la Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader després de les obres d’urbanització. Aquests vials són ara de plataforma única i de prioritat per a vianants, seguint el model d’altres carrers propers del centre com el de Sant Antoni. Amb aquesta actuació, es reduirà també la velocitat de circulació dels vehicles, augmentant la seguretat dels vianants.

Els carrers adjacents han recuperat el sentit de circulació d’abans de començar les obres. Recordem que al carrer Sant Antoni, entre l’avinguda del Rei en Jaume i el passeig Pau Gesa, es manté la prohibició d’aparcar.

Per accedir amb vehicle a l’illa de vianants del centre, es manté l’horari de restricció de trànsit i només s’hi pot accedir de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h. A partir del mes de gener, una càmera de vigilància instal·lada a la plaça Marc Viader detectarà els vehicles no autoritzats que hi circulin fora de l’horari permès. Fins aleshores i de manera provisional, s’ha aixecat una pilona a la plaça per accedir a la part nord de la Diagonal Fiveller durant l’horari de restricció de trànsit, a la qual hi tindrà accés el veïnat amb gual en aquest tram.

Al llarg del mes de gener s’eliminaran les línies aèries d’electricitat i de la xarxa de telefonia. Aquestes tasques depenen de l’autorització de les corresponents companyies subministradores i no es disposa de data concreta. El corresponent tall de subministrament elèctric i telefònic serà avisat amb antelació per les companyies subministradores als seus abonats. Els treballs poden produir talls puntuals de la circulació de la Diagonal Fiveller.

Les obres estan finançades al 100% per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: