|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 3 de juny de 2010

La Diada de l'Esport, aquest diumenge

La Diada de l'Esport torna el diumenge 6 de juny, una jornada on petits i grans podran gaudir de l'esport a través d'un recorregut de les 10 i fins a les 13h.

Els participants podran practicar diverses disciplines esportives seguint un itinerari: tennis, futbol, karate, handbol, bàsquet, bàdminton rítmica, tai-txi, BTT o escacs, entre d'altres, a les instal·lacions de la zona esportiva municipal i al Complex esportiu. Per a cada activitat o prova desenvolupada es posarà una signatura fins a completar l'itinerari.

Les persones que facin la meitat del recorregut obtindran un regal segur. Els premis es lliuraran a les 13 h al Pavelló municipal d'Esports.

Per més informació sobre com participar en la Diada de l'Esport, els interessats s'han d'adreçar a les oficines del Patronat Municipal d'Esports de Cardedeu de les 16h a les 20h, o bé trucar al telèfon 93 846 20 54.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: