|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 17 de març de 2016

La cruïlla de la ctra. de Cànoves amb Eduard Corbella, tallada per obres el dimarts 22 de març

Les obres tenen com a objectiu millorar la seguretat viària en aquest punt urbà.
La cruïlla de la carretera de Cànoves amb l'avinguda Eduard Corbella i el passeig Pau Casals estarà tallada al trànsit de vehicles durant tot el dimarts 22 de març per les obres de millora de la seguretat viària en aquest punt.

Amb motiu de les obres:

  • el carrer Pintor Fortuny passa a ser de sentit oest de manera provisional, des de la ctra. de Cànoves fins al carrer de la Penya
  • el carrer Trias de Bes, entre passeig Pau Casals i Pintor Fortuny serà només de sentit nord

Les obres, a càrrec de la Diputació de Barcelona, tenen com a objectiu millorar la seguretat de la cruïlla millorant la visibilitat dels passos de vianants i reduint la velocitat dels vehicles.

L'actuació compta amb un pressupost de 59.314 euros i suposarà modificar la configuració de la cruïlla mitjançant l'ampliació de les voreres, l'estretament dels carrils de circulació i l'aproximació dels semàfors i dels passos de vianants. També es completarà la semaforització dels passos de vianants de les travesseres en el tram de doble sentit, mantenint el mateix cicle i les fases semafòriques actuals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: