|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 24 de maig de 2017

La companyia Los Galindos estrena "Udul" a Cardedeu

És l'estrena oficial de l'espectacle, preestrenat a la Fira Trapezi de Reus. Los Galindos van ser guardonats amb el Premi Nacional de Cultura 2016.
Des de fa uns dies la carpa de circ de la companyia Los Galindos s'ha instal·lat a la plaça de Sant Corneli de Cardedeu, com una sala més del CECUCA. Aquest singular espai amb públic en 360 graus albergarà aquest cap de setmana l'estrena de l'obra "Udul", el nou espectacle de la companyia, en 4 sessions que enfilaran una recta final de luxe de la temporada d'espectacles del CECUCA: divendres a les 9 del vespre, dissabte a les 8 del vespre, i diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Los Galindos, afincats a Sant Esteve de Palautordera i guardonats amb el Premi Nacional de Cultura 2016, són un referent europeu de circ de carrer que posen la tècnica del circ al servei del joc dramàtic, apte per a totes les edats i cultures amb espectacles emotius i sorprenents. La companyia va preestrenar aquest nou espectacle a la darrera edició de la Fira Trapezi de Reus, trobada de renom d'aquesta disciplina, i l'estrenarà oficialment a Cardedeu.

Aquesta estrena consolida l'aposta per la programació de circ a Cardedeu, que ja es va apuntar l'estiu passat amb la incorporació de la programació habitual de circ i teatre al carrer d'El Garitu (Festa Major de Cardedeu) a la Plataforma Arts de Carrer, que engloba els festivals de referència d'arreu del país. A aquesta declaració d'intencions, s'hi afegeix l'aposta per la programació d'espectacles de circ i altres propostes singulars (GPS, girem propostes singulars) dins la programació del Centre Cultural de Cardedeu al llarg de l'any, i un espectacle setmanal cada dimarts del mes de juliol, a l'aire lliure, fins ara al parc de la Serreta i a partir d'aquest any a les 8 del vespre al renovat parc dels Pinetons.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: