|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Diumenge, 25 de novembre de 2018

La Colla Gegantera de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

La Colla Gegantera de Cardedeu i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través del l'Oficina de Català de Cardedeu, han signat la renovació del conveni de col·laboració per difondre el Voluntariat per la llengua entre els membres de la colla. Jordi Tornabell, president de la Colla, ha signat el conveni.

La Colla Gegantera de Cardedeu és una entitat centenària, molt arrelada a la vila, que promou la cultura tradicional i popular catalana mitjançant els seus gegants i capgrossos. Organitza activitats per apropar aquesta tradició al conjunt de la ciutadania i participa en ballades i trobades arreu del territori.

En el marc d'aquest conveni, tant l'Oficina de Català de Cardedeu (CPNL) com la Colla Gegantera es comprometen a organitzar alguna activitat conjuntament per donar a conèixer el món geganter als alumnes de català i a les parelles lingüístiques de Cardedeu.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen. A Catalunya, n'hi ha més de 800.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: