|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Igualtat

Dilluns, 13 de març de 2017

La ciutadania de Cardedeu participa en un debat pel Pla d'Igualtat

L'Ajuntament està començant a elaborar el Pla d'Igualtat Municipal, l'eina ajudarà a planificar i impulsar les polítiques de gènere i igualtat del municipi en els propers anys.

Una vintena de persones de diferents àmbits han participat en una trobada per debatre sobre qüestions de gènere i igualtat a Cardedeu amb l'objectiu de poder-les incloure dins de l'anàlisi qualitatiu del Pla d'Igualtat Municipal. Al llarg de la trobada s'han recollit les seves mirades, experiències i vivències, i s'han pogut identificar algunes de les necessitats ciutadanes des de diferents àmbits, però mantenint una mirada global.

Aquest Pla d'Igualtat, elaborat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha de permetre planificar les polítiques de gènere i igualtat del municipi, així com incorporar la mirada de gènere al conjunt de les polítiques públiques municipals.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: