|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 19 de març de 2014

La cardedeuenca Lluïsa Oller, candidata a Vallesana de l'Any

El jurat l'ha proposat per la seva implicació i treball a favor de les persones amb discapacitat.
Lluïsa Oller és una de les candidates a Vallesà de l'Any, distinció que reconeix la trajectòria d'una persona que durant el 2013 ha destacat en algun àmbit de la vida ciutadana. Els lectors del diari El 9 Nou podran escollir entre les 12 propostes del jurat.

La cardedeuenca Lluïsa Oller ha estat nomenada candidata per la seva implicació al Viver de Bell-lloc, entitat que treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat, i que justament el 2013 ha complert 30 anys. A la candidatura d'Oller també hi destaca una implicació que va molt més enllà de la feina, i és que a casa seva hi ha acollit més de cent persones. També el 2013 la Fundació Viver de Bell-lloc, de la qual Oller és presidenta, ha inaugurat un pis per a la vida autònoma de quatre treballadors amb discapacitat mental i ha engegat un projecte d'horta ecològica.

Justament l'Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) Viver de Bell-lloc ha estat proposat com a candidat a la Creu de Sant Jordi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: