|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dilluns, 19 de desembre de 2016

La campanya d'identificació d'animals de companyia s'allarga fins el 27 de desembre

Es bonifica el cost de posar el xip a gossos, gats i fures. Per participar-hi cal fer una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Fins el 27 de desembre, la regidoria de Salut posa en marxa una campanya responsable d'animals de companyia amb l'objectiu d'incrementar el número de gossos, gats i fures identificats amb microxip i placa.

D'aquesta manera, s'aplica un descompte de 30 € en el cost de posar el xip a les persones propietàries que s'adrecin als centres veterinaris participants, i se'ls lliura una placa personalitzada amb el nom de l'animal i el telèfon. Per tal de fomentar la recollida dels excrements a la via pública, també es fa entrega d'un estoig amb bossetes.

Per participar en la campanya, cal entrar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb les dades de la persona propietària i el nom i espècie de l'animal. La campanya està limitada a les primeres 125 sol·licituds de persones empadronades a Cardedeu.

Els centres veterinaris adherits a la promoció:
• Amics Peluts (c. Mataró, 66)
• Ciro de Alaminos clínica veterinària (pl. Francesc Macià, 1)
• Eudog (av. Mare de Déu del Pilar, 124)
• Hospital Veterinari (av. Àngel Guimerà, 71)
• Illa Veterinària (c. Jaume I, 21)
• Sònia Veterinària (c. Joaquim Blume, 9)

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: