|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 17 de gener de 2012

La Campanya de Nadal "Comprar a Cardedeu té màgia" de l'Ajuntament de Cardedeu i l'UBC, tot un èxit

No hauria estat possible sense l'entusiasme en la difusió per part dels botiguers.

En una tarda de màgia i comerç local, aquest dissabte s'ha celebrat al Centre Cultural de Cardedeu l'espectacle de màgia d'Antonio López. Amb aquest espectacle gratuït per tots aquells que durant la campanya de Nadal han comprat per valor superior als 30 euros a les botigues de Cardedeu, la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament i la Unió de Botiguers de Cardedeu han volgut premiar la fidelitat dels qui han apostat per seguir recolzant el comerç de proximitat en les seves compres nadalenques. Abans de l'espectacle, es van sortejar els 10 vals per valor de 200 euros.

El conegut mag de Sevilla, Antonio Díaz, va entusiasmar al públic local. Díaz, a qui ja vam poder veure a la darrera Marató de TV3, va fer una parada en les seves actuacions del Teatre Alexandra (Barcelona) i del Poble Espanyol per ser a Cardedeu.

La regidora de Comerç i Turisme va encoratjar als veïns presents a seguir consumint a Cardedeu per tal de poder tornar a celebrar l'èxit del comerç de proximitat local en futures ocasions. Un cop més, la col·laboració entre l'Ajuntament i la UBC ha estat reeixida.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: