|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimecres, 22 de setembre de 2010

La caminada i la pedalada contra el canvi climàtic centren els actes de la Setmana de la Mobilitat a Cardedeu

Cardedeu s'ha adherit, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra del 22 al 29 de setembre a prop de 130 municipis catalans amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d'evitar l'ús del cotxe a la ciutat a favor de l'ús del transport públic i altres modes de transport més sostenibles.
Sota el lema "Mou-te amb el cap per viure millor", la Setmana d'enguany proposa un canvi d'hàbits de mobilitat per millorar la nostra salut. Utilitzar el transport públic i participar en les pedalades, les caminades o les curses per la mobilitat dels municipis són un primer pas per fer aquest canvi.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat, el butlletí d'informació municipal La Vila del mes de setembre incorporarà un xec descompte de 10 euros per la compra d'un casc de bicicleta homologat o un cadenat tipus "U" rígid, que es pot adquirir a cinc establiments comercials de Cardedeu després de validar el xec a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de Sant Joan, 1).


Actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura:

• Dimarts 28 i dijous 30 de setembre, matí
FESTA DE LA MOBILITAT PER A LES ESCOLES
Recorregut amb bicicleta dels alumnes de 5è i 6è de primària del municipi, des de cada escola fins al parc dels Pinetons.
Esmorzar i activitats de vialitat, seguretat, habilitat i educació ambiental al mateix parc amb la col·laboració de la Policia Local.


• Dissabte 25 de setembre, 10 h
CAMINADA i PEDALADA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC
Activitat familiar per l'entorn de la riera de Vallforners, amb dos recorreguts diferents per la caminada (3.840 m) i la pedalada (6.020 m). Al llarg dels dos recorreguts s'explicaran els projectes de la carretera de Cànoves a Cardedeu, del nou dipòsit municipal d'aigua, i del parc de la Font dels Oms.
En acabar, sorteig d'1 bicicleta, 1 casc i 1 cadenat.
Inici del recorregut: pista del parc Pompeu Fabra, a les 10 h
Inscripcions gratuïtes a partir de les 9 h a la mateixa pista.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: