|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 21 de març de 2012

La brigada municipal fa diverses millores a la via pública

Nova tanca al passeig Colom, voreres accessibles, repintat de senyalització i obres a la plaça de Joan Alsina.
La brigada municipal treballa fent diverses actuacions a la via pública, juntament amb les 7 persones que s'han incorporat a través dels Plans extraordinaris d'ocupació del SOC.

Entre els treballs que es fan actualment, en destaca la col·locació d'una barana de fusta al passeig Colom per tal d'evitar risc de caigudes al Torrent Llibre, i la millora de la il·luminació de la plaça de Joan Alsina, on es desplaçaran tots els fanals de la plaça als escocells d'arbre que actualment estan buits. Amb aquesta obra, amb la qual es vol evitar que les fulles i les branques dels arbres tapin la llum dels fanals, es vol donar resposta a una demanda dels veïns del barri. Les obres es completaran després de Setmana Santa amb l'arranjament del paviment de la part sud, començant per la demolició del paviment actual i la col·locació del nou.

A més, a l'avinguda del Rei en Jaume s'ha fet un nou pas de vianants a l'alçada del carrer Montseny per millorar la seguretat en aquest punt de la carretera. També s'estan fent diversos treballs de pintura pels barris de Poble Sec i de Can Serra, i s'estan fent accessibles les voreres al carrer Alfou amb el carrer Aragó. D'altra banda, s'han tallat les branques baixes i els rebrots dels plataners situats al polígon d'entrada a Cardedeu, davant el kàrting, per tal de millorar-ne la visibilitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: