|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dijous, 24 de desembre de 2009

La Biblioteca prepara el trasllat i tanca durant 2 mesos

El 30 de desembre la biblioteca provisional del carrer Jaume Campmajor tancarà les portes per preparar el trasllat al nou edifici, i el servei quedarà interromput durant 2 mesos.
En aquest temps, es treballarà a porta tancada per organitzar el fons bibliogràfic i condicionar l'espai de la nova Biblioteca Marc de Vilalba.

Tota l'activitat de l'equipament quedarà suspesa, per tant si heu de retornar algun document, ho podeu fer durant el mes de gener a la bústia del local provisional del carrer Jaume Campmajor, 13. Tot i així, recomanem que els usuaris retornin els préstecs un cop estigui en funcionament la nova biblioteca. D'altra banda, el servei de Bibliomercat dels dilluns també s'interromprà a partir de gener.

Està previst que el nou equipament obri les portes al mes de març. Té una superfície de 1.500m² distribuïts en 6 zones bàsiques: biblioteca infantil, sala de premsa, sala d'audiovisuals, sala general, espai polivalent i pati exterior.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: