|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 8 de febrer de 2018

La Biblioteca Les Aigües de Cardedeu amb l'Endevina-la!

El concurs comença el 13 de febrer i acaba el 18 de maig.

La Biblioteca Les Aigües, del barri del Poble Sec, i l'Oficina de Català tornen a posar en marxa el joc lingüístic Endevina-la!, amb l'objectiu de promoure la llengua catalana de manera lúdica i de fomentar que les persones del barri s'acostin a la Biblioteca.

El joc consisteix a trobar la paraula, frase o expressió que s'amaga darrere d'uns jeroglífics. Cada quinze dies es proposarà un nou enigma. En total, hi haurà 7 jeroglífics de menor a major dificultat.

Per participar-hi, caldrà emplenar una butlleta amb la solució corresponent, correctament ben escrita, i deixar-la a la Biblioteca Les Aigües. Com més jeroglífics es resolguin, més oportunitats hi haurà de guanyar un dels premis.

El concurs començarà el 13 de febrer i acabarà el 18 de maig, que es quan es coneixeran els guanyadors. El 24 de maig es farà l'entrega de premis.

Premis: Entre els participants que encertin més jeroglífics se sortejaran 3 vals de 30 € cadascun, per gastar a les llibreries i papereries de Cardedeu.

BASES DEL CONCURS 

La Biblioteca Les Aigües i l’Oficina de Català de Cardedeu posem en marxa el joc lingüístic Endevina-la!, amb l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana de manera lúdica i de fomentar que les persones del barri s’acostin a la Biblioteca.

Com s’hi juga?
El joc consisteix a trobar la paraula, frase o expressió que s’amaga darrere dels jeroglífics. Cada quinze dies proposarem un nou enigma.

Per participar-hi, caldrà omplir una butlleta amb la solució corresponent i deixar-la a la Biblioteca Les Aigües. És important que la resposta s’escrigui correctament en català, sense cap falta d’ortografia. Si no és així, la resposta no es comptabilitzarà com a vàlida. Quants més jeroglífics es resolguin, més oportunitats hi haurà de guanyar un dels premis.

Premis
Els tres concursants que encertin més jeroglífics guanyaran un premi. En cas d’empat es farà un sorteig. La recompensa consistirà en 3 vals de 30 € cadascun per gastar a les llibreries i papereries de Cardedeu.

On i quan s’han de dipositar les butlletes?
Les butlletes amb la solució i les dades del participant s’hauran de dipositar en una urna situada a la Biblioteca Les Aigües. Durant els 15 dies que hi hagi el jeroglífic exposat, tindreu temps de lliurar la butlleta amb la solució corresponent.

Horari: Dimarts i dijous de 16.45h a 19.15h. I divendres de 16.45h a 18.45h.

Dates del concurs
El concurs començarà el dia 13 de febrer i acabarà el 18 de maig. El dijous 24 de maig s’anunciaran els noms dels guanyadors i es farà l’entrega de premis.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: