|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 23 de setembre de 2015

La Biblioteca de Cardedeu ofereix una activitat per aprendre i treballar altres llengües

La sessió, on també hi participen la Cambridge School of English i l'Oficina de Català de Cardedeu, s'emmarca en el Dia Europeu de les Llengües.
La Biblioteca de Cardedeu celebra el Dia Europeu de Les Llengües aquest dissabte 26 de setembre amb una activitat per conèixer els recursos a la xarxa i aprendre i/o treballar altres llengües. Durant la sessió, que començarà a les 10.30 h, hi participaran l'acadèmia Cambridge School of English, l'Oficina de Català de Cardedeu i la Biblioteca. L'activitat és oberta a totes aquelles persones interessades en tenir recursos educatius per aprendre un idioma o eines lingüístiques fiables per treballar amb més seguretat en altres idiomes.

El Dia Europeu de les Llengües se celebra des de l'any 2001 a iniciativa del Consell d'Europa amb la clara voluntat de promoure el plurilingüisme entre la població, partint de la base que la diversitat lingüística és una eina clau per aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en l'herència cultural del nostre continent.

Programació de la sessió:

10.30 h Recursos educatius online en anglès
Adreçada a adults que tinguin necessitat d'estar actius amb aquesta llengua sigui per temes de formació o de feina i necessitin saber com resoldre amb eficàcia els dubtes lingüístics que sorgeixin en la seva activitat diària. Coneixeran les millors eines per consultar informació en anglès, així com també com seguir millorant el seu aprenentatge de la llengua via online. A càrrec de Judith Escalera, de l'acadèmia Cambridge School de Granollers

11.30 h Recursos per aprendre a parlar i escriure en català
La sessió pretén donar a conèixer alguns recursos que hi ha a la xarxa per aprendre a parlar i escriure en català, i també algunes eines de consulta en línia per poder resoldre dubtes lingüístics: diccionaris, cercadors, traductors... La sessió s'adreça tant a les persones que volen informar-se dels recursos que hi ha per formar-se en llengua catalana (cursos de català presencials i en línia, Voluntariat per la llengua...), com també a les persones que volen millorar la qualitat lingüística dels textos que redacten. A càrrec d'Assumpta Relats de l'Oficina de Català de Cardedeu.

12.30 h Presentació del Prestatge Virtual d'Idiomes
Tots els recursos actualitzats per aprendre idiomes de manera autònoma. La selecció s'ha fet a partir de la feina d'un grup de bibliotecaris de la Xarxa de Biblioteques de Diputació de Barcelona. Presentació a càrrec de Laura Perich, bibliotecària de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web Biblioteca Marc de Vilalba

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: