|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 1 d'agost de 2013

La Biblioteca convoca un concurs fotogràfic de la Festa Major a través de la xarxa social Instagram

Es podrà participar al concurs del 14 al 18 d'agost amb l'etiqueta #FMCardedeu13
Bases del concurs fotogràfic ‘Festa Major de Cardedeu 2013':

La Biblioteca Marc de Vilalba, amb la col·laboració de les cases de fotografia Wolf photographers (Diagonal Pujades 17), FotoClic (Carrer de Baix, 10) i Joan Pardo fotògraf (Carretera de Cànoves, 30), Joventut de Cardedeu i l'Institut Municipal de Cultura estableix, mitjançant les bases que a continuació es relacionen, els punts sobre els quals es regirà el concurs de fotografia "Festa Major de Cardedeu 2013" a la xarxa Instagram.

Objecte
El concurs fotogràfic "Festa Major de Cardedeu 2013" consisteix en la publicació de fotografies preses durant la celebració de la Festa Major 2013 de Cardedeu amb l'etiqueta #FMCardedeu13 a la xarxa social Instagram.

Durada del concurs
El concurs s'iniciarà el dimecres 14 d'agost i acabarà el diumenge 18 d'agost amb el Nonu. Quan acabi el Nonu es tancarà l'accés al concurs i les fotografies etiquetades amb el tag #FMCardedeu13 no entraran a concurs.
El concurs podrà quedar desert.

Forma de participació
La convocatòria i les bases d'aquest concurs es publicaran a la pàgina web de la Festa Major (www.festamajorcardedeu.cat), al bloc de la Biblioteca de Cardedeu (www.bibliotecacardedeu.blogspot.com.es) i a la pàgina web de l'Ajuntament de
Cardedeu (www.cardedeu.cat).
Per a participar en el concurs s'haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d'aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/)
Els participants hauran de:
• Realitzar una, o més, fotografies de l'activitat i celebració de la Festa Major 2013.
• Posar un títol a la fotografia.
• Etiquetar la fotografia amb el tag #FMCardedeu13, sense perjudici d'altres etiquetes que l'autor de la fotografia vulgui incloure.
• Publicar la foto a la xarxa Instagram, mitjançant el seu usuari.
No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d'altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.
L'Institut Municipal de Cultura podrà pujar, durant el concurs, a la pàgina de la Festa Major (www.festamajorcardedeu.cat) les fotografies que cregui oportunes per a promoure'l. Les fotografies que participin al concurs es podran veure online a:
http://statigr.am/viewer.php#/search/#FMcardedeu13

Les fotografies que participin al concurs es podran veure a l'establiment de la fotògraf col·laboradora Fotoclic (Carrer de Baix, 10) i a la Biblioteca Marc de Vilalba (Doctor
Klein, 101).

Característiques de les fotografies

L'enviament d'imatges al concurs implica la confirmació respecte a cada imatge que:
• Va ser feta a Cardedeu i durant la Festa Major 2013.
• Va ser feta pel participant i és una obra original seva.
• No té cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
• La organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions.
• La organització queda exonerada, no fent-se responsable, respecte a l'incompliment del participant de qualsevol garantia en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d'imatge, així com qualsevol responsabilitat que pogués derivar del compliment defectuós o incompliment per part dels participants del concurs de les bases presents.

Premis
S'estableixen tres premis:
1r. premi: Un àlbum amb 25 fotografies d'Instagram impreses, triades pel guanyador, i un abonament de temporada per al Centre Cultural de Cardedeu.
2n premi: Un pòster de 15 fotografies d'Instagram impreses triades pel guanyador del segon premi i un abonament de temporada per als cinemes Esbarjo-Verdi de Cardedeu.
3r. premi: Una selecció de 10 fotografies d'Instagram impreses en format postal i dues entrades per a un espectacle del Centre Cultural de Cardedeu.
Els premis es publicaran al bloc de la Biblioteca Marc de Vilalba i al web de la Festa Major el dilluns 19 d'agost i es podran recollir a la Biblioteca a partir del 20 d'agost. Es podran bescanviar a qualsevol de les cases de fotografia col·laboradores a partir de l'1 de setembre.

Condicions de participació
Podran participar en el concurs fotogràfic totes aquelles persones físiques a partir de 13 anys que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d'aquest concurs. L'enviament d'una imatge al concurs no ha d'infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

Acceptació de les bases
La participació en el concurs suposa l'acceptació íntegra de totes les bases, així com la
submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi el Jurat.

Comitè organitzador i jurat
Els membres del jurat han estat seleccionats conjuntament pels organitzadors i col·laboradors: la Biblioteca Marc de Vilalba, Joan Pardo, fotògraf; Fotoclic, Wolf Photographers, Joventut de Cardedeu i Institut Municipal de Cultura.
El Jurat, en la seva deliberació valorarà:
· La representativitat de la festa, també els aspectes insòlits de la mateixa
· La qualitat d'imatge instantània i caçada al moment
· La qualitat de la imatge presentada
· La originalitat la imatge presentada
Les decisions preses per aquest Jurat seran inapel·lables.

Selecció de propostes guanyadores

El llistat de guanyadors es publicarà al perfil d'Instagram de @bibliocardedeu, a la pàgina web de la Festa Major 2013 (www.festamajorcardedeu.cat) i al bloc i Facebook de la Biblioteca de Cardedeu (bibliotecacardedeu.blogspot.com; facebook.com/bibliotecardedeu).

Propietat intel·lectual i industrial
El participants cedeixen expressament a l'Ajuntament de Cardedeu, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació de les propostes que s'hagin presentat en el concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d'Internet, amb finalitats promocionals, comercials i/o publicitàries o d'anàloga naturalesa
pròpies de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: