|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimarts, 6 de novembre de 2012

La ballarina i coreògrafa Marta Carrasco, a les jornades de talent local 'De Cardedeu al món'

Aquest dijous 8 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca.

Marta Carrasco, ballarina, coreògrafa, pedagoga teatral i creadora escènica, serà la protagonista de la propera jornada de talent local De Cardedeu al món que es farà el dijous 8 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Marta Carrasco té una llarga trajectòria dalt els escenaris de Catalunya i l'Estat espanyol, però també ha actuat arreu del món (Brasil, Itàlia, Bèlgica, Nepal, Índia...). Va iniciar-se com a integrant de diverses companyies de dansa, i més tard va començar una nova trajectòria en solitari. Al llarg de la seva carrera ha guanyat diversos premis i reconeixements, com el de la Crítica Teatral de Barcelona (1996-1997) per Aiguardent i Pessombra, el Premi Butaca (Premi del públic) de 1999 i 2001 per Blanc d'Ombra i Mira'm, i el Max de les Arts Escèniques per Aiguardent. El 2005 la Generalitat li va atorgar el Premi Nacional de Dansa en reconeixement a la seva trajectòria. Als seus espectacles tracta sovint temes relacionats amb la condició humana, els problemes i les necessitats de les persones.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.


Més Informació
Enllaç Web de Marta Carrasco

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: