|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 9 de juny de 2017

Juguem a l'Scrabble en català en la cloenda dels Cursos de català i del Voluntariat per la llengua

Una trentena de persones es va aplegar al pati de Vil·la Paquita per jugar a l'Scrabble com a activitat de cloenda dels cursos de català i de la 26a edició del Voluntariat per la llengua.

Per organitzar les partides i explicar el funcionament del joc, es va comptar amb la col·laboració de Sayaka Kamikariya, presidenta de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), i de voluntaris d'Scrabble de Granollers, que es van repartir per les sis taules de joc per ensenyar a jugar a alumnes, aprenents i voluntaris per la llengua de Cardedeu, alguns dels quals era la primera vegada que hi jugaven.

A cada taula hi havia un taulell, un faristol i les fitxes d'Scrabble. Els participants van recórrer més d'una vegada als diccionaris en línia per validar algunes de les paraules formades. L'ambient que es va crear en tot moment va ser distès i agradable.

Una activitat lúdica relacionada amb la llengua que segur que repetirem.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: