|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Divendres, 16 de juny de 2017

Jornada tècnica sobre restauració al Museu

Divendres 16 de juny ha tingut lloc al Museu una jornada tècnica entorn la restauració de l'obra "Sant Francesc de Paula"del fons del Museu on s'ha donat a conèixer la problemàtica que presenta l'obra i les anàlisis de materials que s'hi han dut a terme

Han participat a la jornada prop d'una trentena de persones, entre els qui s'hi trobaven restauradors, professionals de la geologia i la química i aficionats a l'art.

Amb aquesta Jornada s'ha volgut donar a conèixer la problemàtica que presenta l'obra i les anàlisis de materials que s'han portat a terme per part de l'equip del GRAPAC-CETEC Patrimoni de la UAB-IQS/URL, l'Institut Universitari de Restauració del Patrimoni (IRP) de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de València (UV) sota la coordinació del Laboratori de Conservació-restauració de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

Una recerca que ha anat a càrrec de les investigadores i investigadors científics: Dr. José Luis Prada Pérez, Dra. Núria Guasch Ferré i Dr. Manuel Àngel Iglesias Campos de la UAB-IQS/URL; la Dra. María Teresa Doménech Carbó i la Dra. Laura Osete Cortina del IRP-UPV; Dr. Antonio Doménech Carbó de la UV.

La jornada a acabat per la tarda amb una visita al Magatzem de Can Xicola on es conserva el fons de peça del MATBC.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: