|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 4 de desembre de 2015

Jornada "Què fan les empreses amb el meu CV?" per conèixer com funcionen els processos de selecció de personal

La trobada s'adreça a persones en recerca de feina, professionals de l'orientació laboral i empreses.
El Servei Local d'Ocupació ha preparat la jornada "Què fan les empreses amb el meu currículum?" pel dijous 10 de desembre al Centre Cultural. Es tracta d'una jornada orientada a persones que estan en recerca activa de feina i també a empreses i orientadors. Els continguts versaran sobre com fer-se visible als ulls del seleccionador i també com funcionen els processos de selecció. Per a això es comptarà amb persones de recursos humans, experts en xarxes socials i en l'àmbit de les competències, així com amb algunes empreses i representants empresarials del territori.

Hi poden participar persones en recerca de feina, professionals de l'orientació laboral o empreses de qualsevol sector. Per participar-hi cal omplir el formulari que trobareu a la dreta d'aquestes línies.

Programa de la jornada 10 desembre 2015:

9.30-9.45 h Benvinguda a càrrec de la Regidora de Formació i Ocupació, Sra. Núria Hernández Gil

9.45-11 h Taula Rodona: Com es fan els processos de selecció? Participació de representants de les empreses Adecco, Randstad, Infojobs i Hola Rosa. Modera: Sra. Mercè Gómez, directora i sòcia fundadora de Nau Desenvolupament Professional SL.

11-11.15 h Torn de paraules

11.15-12 h Pausa-cafè

12-13 h Conferència La selecció de persones seguint el model de gestió per competències, a càrrec de la Sra. Marta Zaragoza Domingo, sòcia directora a Cresàlida, creixement i consolidació empresarial.

13-14 h Els processos de selecció des de la perspectiva de l'empresa. Amb la participació del Sr. Daniel Mastral, director financer de Zeller Plastik i el Sr. Josep Soto, president de PIMEC Joves empresaris del Vallès Oriental.

14-14.30 h Torn de paraules

14.30 h Cloenda

Més informació:
Servei Local d'Ocupació
Centre formació La Mongia (av. Jaume Morató, 18)
Tel. 93 841 88 14
a/e: cf@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: