|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 22 de març de 2016

Jornada de treball per perfilar la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària

La Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària, de la qual Cardedeu en forma part, ja va prenent forma. En una trobada amb tots els municipis implicats, es va debatre entorn el procés de creació així com els objectius, l'estructura i la pròpia organització de la Xarxa, on hi van participar els regidors Hug Lucchetti i Rafel Caballeria.

Aquesta era la segona de les jornades per tirar endavant la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària que té per objectiu impulsar un espai de treball i trobada entre ajuntaments per enfortir de manera col·laborativa l'economia social i solidària als municipis com a eina de desenvolupament local.

La intenció és la de contribuir al creixement de l'economia social i solidària a partir del diàleg permanent amb els seus actors i des de la creació d'espais comuns que permetin compartir línies de treball, bones pràctiques, reflexions, activitats i recursos. Tot plegat per impulsar aquest nou model de desenvolupament territorial que prioritza les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia per resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

En les properes jornades, al juny a Sabadell i al novembre a Santa Coloma de Gramenet, es treballaran els estatuts i el Pla de treball de la Xarxa.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: