Imatge decorativa  | 
 |  Mida text
Inici Imatge decorativa

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 22 de març de 2016

Jornada de treball per perfilar la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària

La Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària, de la qual Cardedeu en forma part, ja va prenent forma. En una trobada amb tots els municipis implicats, es va debatre entorn el procés de creació així com els objectius, l'estructura i la pròpia organització de la Xarxa, on hi van participar els regidors Hug Lucchetti i Rafel Caballeria.

Aquesta era la segona de les jornades per tirar endavant la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària que té per objectiu impulsar un espai de treball i trobada entre ajuntaments per enfortir de manera col·laborativa l'economia social i solidària als municipis com a eina de desenvolupament local.

La intenció és la de contribuir al creixement de l'economia social i solidària a partir del diàleg permanent amb els seus actors i des de la creació d'espais comuns que permetin compartir línies de treball, bones pràctiques, reflexions, activitats i recursos. Tot plegat per impulsar aquest nou model de desenvolupament territorial que prioritza les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia per resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

En les properes jornades, al juny a Sabadell i al novembre a Santa Coloma de Gramenet, es treballaran els estatuts i el Pla de treball de la Xarxa.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: