|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Divendres, 25 de gener de 2013

Jornada de la Xarxa Infància i Adolescència

S'hi farà balanç i es presentaran les noves línies de treball.

El pròxim dimecres 30 de gener, a les 17.30 h hi haurà, a la sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu la jornada de la Xarxa de la Infància i l'Adolescència, en què es farà balanç de les diferents comissions de la xarxa (0-6 anys, infància en risc i atenció a les famílies) i s'explicaran les noves línies de treball de la Xarxa, d'acord amb les seves perspectives de futur.

Al plenari hi intervindran la regidora d'Ensenyament, Magda de la Maza, el diputat delegat d'Educació i TIC de l'Àrea de Coneixement i Noves tecnologies de la Diputació de Barcelona, Marc Castells i Berzosa, i l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, així com l'equip tècnic que treballa a la Xarxa. També hi participarà la mestra i doctora en psicologia María Jesús Comellas.

Aquesta jornada de la Xarxa Infància i Adolescència és oberta a tothom i, de la mateixa manera, totes les persones que se sentin motivades podran entrar a formar part de la Xarxa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: