|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 17 de novembre de 2014

Jordi Llavina glossa el poeta Joan Vinyoli a Cardedeu

Una vuitantena de persones es van aplegar divendres a la Biblioteca Marc de Vilalba per escoltar el poeta Jordi Llavina, que ha glossat la persona i l'obra del poeta Vinyoli, de qui enguany se celebra el centenari del naixement (Barcelona, 1914 - 2014).

Jordi Llavina, que ha va fer una conferència divertida i amena i amb un domini de la llengua sorprenent, va comentar la seva relació personal amb l'obra de qui ha estat el seu poeta de capçalera des de fa 30 anys, i va il·lustrar la seva intervenció recitant i comentant diversos poemes de memòria. Tot i reconèixer que "no és un poeta popular", més ben dit "és un dels autors més desconeguts i oblidats de tota la literatura catalana contemporània", creu que Vinyoli és, sens dubte, un dels poetes catalans més importants del segle XX.

L'acte va cloure amb una versió cantada del poema El cremat, del recull "A hores petites", interpretat per Mariona Relats (veu), Marina Miralles (guitarra i arranjaments) i Núria Velasco (flauta travessera).

Una hora abans de l'acte es van presentar, a Vil·la Paquita, les noves parelles d'aquesta 21a edició, que coincideix amb els 10 anys de Voluntariat per la llengua a Cardedeu, i que arrenca amb la participació de 23 parelles lingüístiques.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: