|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 24 d'octubre de 2012

Jaume Balagueró serà a Cardedeu aquest dissabte

El director de cinema és el convidat especial del Cardoterror, el Festival de cinema de terror. A més, a la inauguració hi serà el director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala.

Aquest dissabte visitarà Cardedeu Jaume Balagueró, director de reconegut prestigi internacional, especialitzat en cinema de terror. Balagueró és el convidat especial de la 7a edició del Cardoterror, el Festival de cinema de terror, que li farà entrega del trofeu Audrey en reconeixement a la seva carrera. L'acte serà a l'Esbarjo a les 18 h, i després de l'entrega del premi i el col·loqui, es projectarà el seu primer llargmetratge: Els sense nom.

El Cardoterror tindrà un altre convidat de luxe: el director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala, que serà present a la inauguració, aquest dijous dia 25.

Més Informació
Enllaç Web del Cardoterror

Informació relacionada
Entitats
Relacionat Associació Cultural El Cardot

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: