|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 17 d'agost de 2016

Ja hi ha podi del concurs de fotografia per Instagram de la Festa Major 2016

"Circ" de Roger Milego, "Diablesa de Cardedeu" de Daniel G. Crespo i "Esne Beltza" de David Perelló, guanyen el primer, segon i tercer lloc respectivament.
Per cinquè any consecutiu, la Biblioteca Marc de Vilalba ha convocat el concurs de fotografies de Festa Major sota l'etiqueta #FMCardedeu16 de la xarxa social Instagram. Enguany, l'etiqueta ha recollit un total de 438 imatges de la festa grossa de Cardedeu, fetes per 87 usuaris de la xarxa.

El primer premi és per @rogertxe (Roger Milego) per la fotografia "Circ". El jurat ha valorat l'equilibri de la composició, la força de la imatge i l'equilibri estètic del conjunt de la imatge molt ben centrada i amb el perfil de Cardedeu al fons.

El segon premi és per a @dcrespo5 (Daniel G. Crespo) per la fotografia "Diablessa de Cardedeu". El jurat ha valorat la força del moment de la imatge per la dificultat del contrapicat, el color i l'expressió del personatge.

El tercer premi és per a @perstenig (David Perelló) per la fotografia "Esne Beltza". El jurat ha valorat que reflectia l'ambient de festa, amb un fantàstic primer pla que li dóna molta força i un reixit joc de llums.

El jurat del concurs #fmcardedeu16 el composaven les següents persones:
- Lluïsa Ortega de l'estudi fotogràfic Fotoclic
- Chopo (Javier Garcia-Die), fotògraf professional.
- Oriol Genís. Actor professional

Moltes felicitats als guanyadors! I moltes gràcies a tots els participants.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: